Tisk lepených bloků - online objednávka

Expedujeme do: PÁ 29.3. 2024
Tisk lepených bloků

Poznámkové bloky

Každodenní práce v kanceláři zahrnuje mnoho telefonátů, schůzek a porad.
Při každé z těchto činností je třeba si rychle dělat poznámky.
Proto představujeme náš jedinečný tisk poznámkových bloků.
S firemními bloky od naší společnosti budete mít
dostatek místa na psaní vždy.

V nabídce máme možnost volby tisku cmyk nebo přímými barvami.
Rovněž pak můžete využít možnosti přidání jiného titulního listu.
Nově pak nabízíme tisk včetně tvorby grafického designu.

Mřížka, linky, tečky nebo čistý.

Poznámkové bloky vyrábíme vždy z čistých archů papíru.
Proto je pouze na Vás, jakou z těchto možností zvolíte.
Je třeba zvolenou variantu zakomponovanou do designu,
zároveň pro jednu zakázku lze použít pouze jeden typ grafiky.

GRAFICKÝ NÁVRH A TISK - ONLINE OBJEDNÁVKA

Nabízíme unikátní způsob tvorby nového designu. Vyberte si variantu, která Vám vyhovuje. Podrobně popište změny a úpravy, které chcete na návrhu udělat a dokončete objednávku. Grafický design pro Vás profesionálně upravíme podle zaslaných instrukcí a zašleme ke korektuře.

Přestaňte se trápit s online grafickým editorem. Nabízíme možnost tvorby nového grafického návrhu formou úpravy připravené šablony. Pracím na grafickém návrhu se bude věnovat profesionální designér, který ho upraví přesně uvedených instrukcí. Budete mít jistotu správnosti barev, přesného zarovnání, správných fontů a celkově profesionálních úprav. To vše za zlomek ceny tvorby nového grafického návrhu.

Grafická příprava

Nabízíme kompletní zajištění grafické přípravy pro tisk firemních bloků. Grafické návrhy připravujeme formou editace již hotového designu. Vyberte si návrh, který se Vám líbí, přiložte požadované podklady a dokončete objednávku. Design odborným způsobem a dle požadavků upravíme.

Součástí kompletní realizace zakázky je samozřejmě tisk bloků. V obecném kalkulátoru nabízíme rozsáhlou nabídku nejrůznějších kombinací materiálů, nastavení barevnosti a množství listů tak, že si vybere i ten nejnáročnější klient. U objednávky designu je nabídka redukována na ty nejpoužívanější.

Nezbytnou součástí kompletní realizace je také doprava. Připravili jsme proto možnost doručení zboží po celé České republice. Dopravu zajišťuje firma DPD. V případě, že hodnota Vaší celkové objednávky přesáhne částku 2 000 Kč bez DPH, máte od nás dopravu zcela ZDARMA.

Garance spokojenosti s grafickým návrhem

Garantujeme Vaší spokojenost grafickými pracemi. Pokud se rozhodnete využít naší službu tvorby grafického návrhu prostřednictvím úpravy grafické šablony, pak garantujeme Vaší spokojenost. V případě, že se nám přes veškerou snahu nepodaří docílit podoby, jakou si představujete, máte možnost celou objednávku před tiskem stornovat a to zdarma.

Tvorbě grafických návrhů se věnujeme již více než 5 let. Neustále se snažíme posouvat naše umění na novou úroveň tak, abychom dokázali pružně reagovat na vyvíjející se trendy. Ale především pak zcela přesně reagovali na potřebu každého klienta. K designérské práci využíváme programy od společnosti ADOBE jako jsou Illustrator, Photoshop, InDesign atd.

Správně připravená data pro bloky s vlastním potiskem

Nejdůležitější částí zadání objednávky k tisku je správná příprava tiskových podkladů. V této sekci se dozvíte, jaké všechny náležitosti je třeba v souboru připravit, stejně tak čemu se při tvorbě vyvarovat.

Formát souboru musí být PDF v barevném prostoru CMYK, obsahující použité fonty. Případně je nutné použitá písma převézt do křivek.
Velikost dokumentu musí být vždy shodná s požadovaným formátem tisku. Pokud máte připraven grafický návrh s tiskem až do kraje, je třeba v dokumentu nastavit spadávku (neboli přesah grafiky přes okraj finální velikosti produktu) a to minimálně 2 mm na každé straně. Další podrobnosti v grafickém manuálu.

Tisk probíhá vždy na čisté papíry. Tedy linky, mřížku či jiné grafické prvky na ploše je možné individuálně personalizovat. Vše je nutné zahrnout do grafického návrhu. Sílu linek (mřížky i linkování) doporučujeme nastavit na 0,25 bodu a 40% černé barvy (K). Při tvorbě linek důrazně doporučujeme vyhnout se použití CMYK soutisku. Výsledná barevnost z důvodu nedostatečného množství pixelů v tenké lince nemusí odpovídat požadovanému odstínu. Z obdobných důvodů doporučujeme nepoužívat tenčí linku a světlejší odstín, než uvádíme jako doporučené. (Tyto skutečnosti nemohou být předmětem pozdější reklamace.)

Potištěny jsou vždy všechny listy v bloku nahraným motivem. Pro každou zakázku lze vždy použít pouze jeden typ grafiky. Pokud se rozhodnete pro tisku bloků s přebalem, tak je nutné připravit data na straně lepení o 20 mm větší, které budou sloužit k zalepení přebalu k podkladovému kartonu.

Lepená vazba pro snadné odtrhávání listů

Poznámkové bloky jsou slepeny pomocí disperzního lepidla Ipacoll. Tento standard lepení zajistí na jednu stranu stabilní vazbu, na druhou pak možnost snadného odtrhnutí jednotlivých listů. Volit můžete lepení na kratší nebo delší straně. Variantně je možné připravit produkt od 10 po 500 listů v samostatném bloku.

Výhody tohoto druhu vazby jsou zcela zjevné. Zásobu papíru a s tím i místa na psaní můžete mít stále při sobě a bez toho, aby se Vám válely jednotlivé listy na dně tašky či batohu. Zároveň pak oceníte praktické výhody lepené vazby z hlediska snadného odtržení samostatného listu v případě potřeby ho předat dál.

Online objednávky
Online kalkulace tisku
s možností objednávky.
Individuální přístup
Napište nám, poradíme
a navrheme ideální řešení.
Rychlé dodání
Objednávky vyřídíme