Hlavičkový papír - online objednávka

Expedujeme do: PO 4.12. 2017
Hlavičkový papír

Nabízíme tisk hlavičkových papírů A4 na dva druhy papíru. Jedná se o materiál ofset 80g a On business 80g. V nižších nákladech tiskneme digitálně. Kvalita digitálního tisku je natolik vysoká, že nepoznáte rozdíl od ofsetového. Již od 500 ks se tiskne ofsetem.

Tento produkt je nezbytnou součástí každé kanceláře a jistě ho oceníte i v té Vaší.

Zajistíme pro Vaši firmu tisk hlavičkových papírů levně, rychle, kvalitně a vše online. Rovněž nabízíme bezplatné poradenství při nastavení kalkulace. Vyzkoušejte náš levný tisk hlavičkových papírů a připojte se tak k zástupu spokojených zákazníků.

letter_head

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené hlavičkové papíry doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných hlavičkových papírů až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu hl. papírů zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám hl. papíry dostanou opravdu rychle.

Pro tisk hlavičkových papírů nabízíme pouze dva materiály. Jedná se o ofset 80g a On business 80g, oba jsou to bílé nenatírané papíry. S tím, že materiál On business se vyznačuje zvýšenou bělostí a výrobce garantuje použití v laserových tiskárnách. Rovněž působí luxusnějším dojmem.

Doporučené množství pro tisk hlav. papírů:
Minimální dop. množství - 1 000 ks
Optimální dop. množství - 4 000 ks