TIP: Není-li možné nakonfigurovat cenovou kalkulačku podle Vašich požadavků, využijte poptávkový formulář .

Expedujeme do: PO 17.12. 2018

Nabízíme tisk a výrobu poznámkových bloků všech velikostí a s potiskem každého listu. Rovněž je možné objednat tisk lepených bloků s přebalem. To znamená potisk titulního listu jiným motivem. Každý blok má na spodní straně kartonovou podložku, která je již součástí nakonfigurované ceny v cenové kalkulaci.

Tisk bloků je v současné době velmi populární, jelikož se jedná o vhodný způsob reklamy, praktický dárek či užitečný předmět do kanceláře, který Vaši klienti jistě ocení.

glued_block

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené reklamní bloky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných bloků až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu poznámkových bloků zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám lepené bloky dostanou opravdu rychle.

Při výběru materiálu pro tisk bloků doporučujeme zvolit některý z ofsetových papírů o gramáži 80g, 90g a 100g. Jedná se o běžný bílý nenatíraný kancelářský papír. Pro přebal doporučujeme vybírat lesklou nebo matnou křídu v gramáži od 200g až po 300g.

Lepené bloky A4 - od 100 ks
Lepené bloky A5 - od 200 ks
Lepené bloky A6 - od 400 ks

Grafický návrh zdarma

Grafický návrh
k objednávce zdarma.

Vyberte si.

Jak vytvořím objednávku, když nemám vlastní návrh?
  • Vyberte si design, který se Vám líbí.
  • Nastavte technické parametry bloků v kalkulátoru. Doporučujeme se řídit dle odkazu "Jak v tomto případě nastavit kalkulačku." A stiskněte pokračovat.
  • Do kolonky poznámka napište číslo vybraného designu a veškeré informace o Vaší firmě, které máme umístit na vybraný design bloku.
  • Jako data nahrajte své logo a stiskněte pokračovat.
  • Dokončete objednávku.
  • Vyčkejte na grafický návrh, který Vám zašleme na uvedený email.
Jak v tomto případě nastavit kalkulačku?
  • Formát: A4 ; A5 ; A6
  • Počet ks: libovolný
  • Počet listů: libovolný (doporučujeme 50 listů)
  • Papír: libovolný (doporučujeme ofset 80g)
  • Barevnost: 4/0
  • Typ barev: CMYK
  • Nabízíme velikostbloků A4 , A5, A6
  • Možnost výběru mezi čtverečky, linkami a čistým blokem.
  • Možnost přidat a odebrat údaje v patičce.
  • Barevnost grafických prvků upravíme dle barevnosti Vašeho loga.
InfoVarianta č.1.
InfoVarianta č.2.