184,00 Kč
Expedujeme do: PO 4.12. 2017
Vizitky

Dobrá cena

Výhodná nabídka potisku všech formátů a materiálů.

Nabízíme tisk vizitek na luxusní a kreativní papíry s možností libovolně nastavit potisk, množství a povrchovou úpravu. Na rozdíl od akčních vizitek nabízíme kompletní nabídku a veškeré možnosti, které umíme vyrobit. Vizitky Vám přijdou v papírové krabičce.

Produkt doporučujeme zvolit, pokud chcete vizitky té nejvyšší kvality a na zajímavějším materiálů.

Zajistíme pro Vás tisk vizitek levně, rychle, kvalitně a vše online. Rovněž nabízíme bezplatné poradenství při nastavování kalkulace. Vyzkoušejte náš tisk vizitek a připojte se tak k zástupu spokojených zákazníků.

business_card

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené vizitky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných vizitek až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu vizitek zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám vizitky dostanou opravdu rychle.

Nabízíme širokou nabídku materiálů k potištění. Je obtížné zvolit mezi tolika papíry. Velice zajímavou a elegantní variantou jsou materiály diplomat hladký a diplomat ražený. Diplomat hladký je na bázi ofsetového papíru. Vyznačuje se svou hladkostí a bělostí. Diplomat ražený připomíná lněné plátno, opět s vysokou bělostí.

Ostatní materiály, které máme v nabídce, jsou rovněž velice zajímavé a tisk na ně působí vysoce luxusním a elegantním dojmem. Třeba i za přispění laminace.

Doporučené množství odběru tento produkt nemá, výhodný je již při tisku 100 kusů.