Expedujeme do: PO 4.12. 2017
Desky

Grafický návrh k objednávce ZDARMA

Nemáte vlastní návrh? Nevadí, můžete využít některý z našich
již připravených designů.
Grafické práce spojené s úpravou a personalizací
designu jsou zdarma.

Nabízíme tisk desek s chlopněmi na různé materiály, různou povrchovou úpravou a s velkým počtem druhů výsekových raznic. Tisk desek s chlopněmi A4 probíhá vždy na ofsetovém stoji. Většina našich raznic již zahrnuje výsek pro vizitku.

Tisk papírových desek využijete především jako vhodný doplněk při uzavření smlouvy. Kam lze snadno vložit všechny dokumenty týkající se právě uzavřené spolupráce či prodeje.

Naše nabídka povrchových úprav je natolik široká a kvalita tisku tak vysoká, že jsme schopni uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky.

folder

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené firemní desky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných desek až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu desek zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám desky dostanou opravdu rychle.

Při výběru materiálu pro tisk desek doporučujeme zvolit některý z křídových papírů o gramáži 300g nebo 350g. Jedná se o leskle či matně natíraný papír vhodný k těmto účelům. Povrchovou úpravou pak jen doladíte exkluzivitu produktu.

Doporučené množství pro tisk desek:
Desky na formát A5 - 50 ks a více.
Desky na formát A4 - 100 ks a více.
Optimální množství je však 500 ks.