Bloky s kroužkovou vazbou - online objednávka

TIP: Není-li možné nakonfigurovat cenovou kalkulačku podle Vašich požadavků, využijte poptávkový formulář .

Expedujeme do: PO 29.7. 2019

Nabízíme tisk a výrobu bloků se spirálou všech velikostí a s potiskem každého listu. Spirála může být umístěna na horní i boční straně bloku. Počet listů je rovněž libovolně nastavitelný. Doporučujeme však nastavit v rozmezí od 50 do 100 listů. V případě volby jiný první list nastavení kalkulačky platí pro první i poslední list.

Tisk bloků se spirálou je v současné době velmi populární, jelikož se jedná o vhodný způsob reklamy, praktický dárek či užitečný předmět do kanceláře.

spiral_block

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené firemní bloky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu bloků se spirálou až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu bloků zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám bloky se spirálou dostanou opravdu rychle.

Při výběru materiálu pro tisk bloků doporučujeme zvolit některý z ofsetových papírů o gramáži 80g, 90g a 100g. Jedná se o běžný bílý nenatíraný kancelářský papír. Pro první list doporučujeme vybírat lesklou nebo matnou křídu v gramáži od 300g až po 350g.

Bloky se spirálou A4 - od 100 ks
Bloky se spirálou A5 - od 200 ks