Tisk akčních vizitek - online objednávka

TIP: Nemáte vlastní podklady? Vyberte záložku 'vytvořit podklady' a naši grafici se o to postarají.
260,00 Kč
s DPH 314,60 Kč
Expedujeme do: ČT 25.4. 2024

Nabízíme zvýhodněný tisk vizitek na matný křídový papír. Tiskne se jednou týdně na ofsetovém stroji. Proto můžeme garantovat maximální kvalitu barev. Vizitky jsou vždy i oboustranně lakované. Tento produkt Vám zabalíme do papírové krabičky.

Produkt doporučujeme zvolit, pokud máte zájem o levný, ale přesto vysoce kvalitní tisk vizitek na tvrdý vizitkový papír.

Zajistíme pro Vás tisk vizitek levně, rychle, kvalitně a vše online. Rovněž nabízíme bezplatné poradenství při nastavování kalkulace. Vyzkoušejte náš tisk vizitek a připojte se tak k zástupu spokojených zákazníků.

action_business_card

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené dárkové poukazy doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných poukazů až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu poukazů zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám dárkové poukazy dostanou opravdu rychle.

Při výběru materiálu pro tisk dárkových poukázek doporučujeme vybrat křídový nebo ofsetový papír vysoké gramáže. Ideálním materiálem se jeví ofset 300g. Jedná se bílý nenatíraný materiál vysoké gramáže, vhodný k dopisování dalších údajů, jako je např. hodnota poukazu a osoba, které byl poukaz vydán. Laminaci doporučujeme pouze v případě, že na poukázku již nechcete nic dále dopisovat.

Ideální množství, které bychom Vám doporučili objednat, tento produkt nemá. Jelikož se tiskne v nižších nákladech digitálně, tak je tisk výhodný již od nejnižšího možného počtu kusů, který je možné nastavit.

Online objednávky
Online kalkulace tisku
s možností objednávky.
Individuální přístup
Napište nám, poradíme
a navrheme ideální řešení.
Rychlé dodání
Objednávky vyřídíme