Expedujeme do: ST 27.9. 2017
Obálky

Nabízíme potisk obálek všech nejrůznějších typů. Nabízíme širokou nabídku velikostí a materiálů. Náš tisk obálek využijete především při komunikaci se zákazníky, jako je například zasílání vzorků z výroby, vystavených faktur a veškeré písemné korespondence. Obálky s logem Vaší firmy působí na Vaše obchodní partnery důvěryhodnějším dojmem. Zároveň máte jistotu, že adresát Vaši zásilku nepřehlédne.

Zajistíme pro Vaší firmu tisk obálek levně, rychle, kvalitně a vše online s doručením až k Vám. Vyzkoušejte náš kvalitní tisk obálek a připojte se tak k zástupu spokojených zákazníků našeho portálu.

envelope

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené obálky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných obálek až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu obálek zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám obálky dostanou opravdu rychle.

U obálek nezle vybrat materiál, tak jako je to u všech ostatních produktů. Všechny obálky jsou vyrobeny z 90g ofsetu. Jsou vnitřně potištěny, což zamezí prosvítání obálky a není možné vidět žádný její obsah. Nastavujete pouze typ a variantu, jestli máte zájem o obálky s okénkem či bez atd.

Pokud máte představu o tvaru obálek, doporučujeme zaslat emailem žádost o kalkulaci.

Vstupní náklady při ofsetovém tisku jsou vysoké. Proto je vhodné porovnat cenu za kus v závislosti na množství. Minimální množství, které zle objednat, je 500 ks. Doporučujeme však cca od 1 000 ks a více.