Expedujeme do: ST 27.9. 2017
Lepené bloky

Dobrá cena

Výhodná nabídka potisku všech formátů a materiálů.

Grafický návrh k objednávce ZDARMA

Nemáte vlastní design? Nevadí, veškeré grafické práce
spojené s tiskem bloků jsou u nás zdarma.
Připravíme reprezentativní design z našich šablon,
případně zcela originální dle Vašeho přání.

Nabízíme tisk a výrobu poznámkových bloků všech velikostí a s potiskem každého listu. Rovněž je možné objednat tisk lepených bloků s přebalem. To znamená potisk titulního listu jiným motivem. Každý blok má na spodní straně kartonovou podložku, která je již součástí nakonfigurované ceny v cenové kalkulaci.

Tisk bloků je v současné době velmi populární, jelikož se jedná o vhodný způsob reklamy, praktický dárek či užitečný předmět do kanceláře, který Vaši klienti jistě ocení.

glued_block

Jste z daleka? Nevadí, vytištěné a zabalené reklamní bloky doručujeme po celé České republice až do Vaší firmy, kanceláře či bytu.

Zajistíme dopravu vytištěných bloků až k Vám. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu poznámkových bloků zajišťuje společnost DPD. Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám lepené bloky dostanou opravdu rychle.

Při výběru materiálu pro tisk bloků doporučujeme zvolit některý z ofsetových papírů o gramáži 80g, 90g a 100g. Jedná se o běžný bílý nenatíraný kancelářský papír. Pro přebal doporučujeme vybírat lesklou nebo matnou křídu v gramáži od 200g až po 300g.

Lepené bloky A4 - od 100 ks
Lepené bloky A5 - od 200 ks